groente-wantans
   won-tons
   zalm-komkommer hapjes
   tonijn-uien
   goa-garnalenspies
   courgette-ham rolletje
   zalmhapjes
   miniquiche met kaas & bieslook
   geitenkaas croutons
   asperge in bladerdeeg
   uienbrood
   aardappeltaart
   mini-pizza met kruidentomaten
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Benodigdheden voor 8 personen
Van elk 3 el: venkelzaad, komijnzaad
en korianderzaad.
Zout en cayennepeper, 400 g zalmfilet,
4 el griekse yoghurt.

4 el limoensap, citroensap en sinaasappelsap.

1 tl raspen van een limoenschaal
en van een
sinaasappelschaal.
Suiker.

 

Bereidingswijze
Fornuis op 200 graden verwarmen. Venkel-, komijn- en korianderzaad
in een pan zonder olie 3 tot 4 minuten rosteren. Met 1/2 tl zout en twee
vingers
cayennepeper vermengen. Zalm in 3 cm grote blokjes snijden.
Met een kant in het kruidenmix drukken. Op een bakplaat zetten en in
5 tot 6 minuten in de fornuis garen. Yoghurt met het fruitsap en de
schaal verroeren, zout en suiker toevoegen.
Bij de zalmhapjes serveren.

Eet smakelijk!

Per persoon: 85 kcal, 4 g vet

©2007 Maison Culinaire