Benodigdheden:
170 g pure chocolade
250 g boter
6 eieren
300 g suiker
1 tl vanille aroma
zout
220 g bloem
200 g gemalen hazelnoten
3 el poedersuiker

 


Bereidingswijze

Chocolade fijn hakken en met de boter in een pannetje bij matige hitte laten smelten. Eieren, 250 g suiker, vanille aroma en
een snufje zout met de mixer in 8 tot 10 minuten tot een dikke crème kloppen. Eerst de chocolade en dan de bloem en de hazelnoten met de crème vermengen. Bakplaat (32 x 39) met bakpapier bekleden. Het deeg op de bakplaat scheppen en gelijkmatig verdelen. In de voorverwarmde oven bij 190 graden 15 tot 18 minuten bakken. Browniedeeg op de bakplaat
lauwwarm laten afkoelen en dan keren op een nieuw vel bakpapier. Sterren in verschillende maten uit de nog warme deeg
steken en met poedersuiker bestuiven.

Gezien op Living at Home

©2001 Dorothea Kaden