spinaziesalade met geitenkaas
   pastasalade met courgette
   maatjesharing met asperge
   pastasalade met kip
   haringsalade
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Benodigdheden voor 5 personen
2-3 el ketchup,
½ glas kappertjes,
1/8 l slagroom,
4 maatjesfilets,
3-4 zure augurken, 3 uien,
100 g gebraden fricandeau,
100 g gekookte ham,
3 appels, 3 gekookte eieren, dille.

 

Bereidingswijze
De kappertjes klein hakken. Met de ketchup en de slagroom vermengen.
De maatjesfilets, augurken, uien, fricandeau, gekookte ham, appels en hard
gekookte eieren in kleine blokjes snijden en met de saus vermengen. Ten
minste 10 uur lang op een koele plek laten rusten. De dille fijnhakken en apart serveren. Lekker met in schil gekookte aardappelen!

Eet smakelijk!

©2007 Maison Culinaire