|
Benodigdheden voor 4 personen
250 g brede pasta,
zout, 1 el olijfolie,
450 g bladspinazie (diepvries),
400 g philadelphia kaas,
1/8 l groentebouillon,
2 eieren, 2 knoflooktenen,
vers gemalen peper en nootmuskaat,
80 g gorgonzola.
|
|
|
Bereidingswijze
De pasta volgens gebruiksaanwijzing in zoutwater koken, afgieten
en 1 el
olijfolie erover doen. De ontdooide spinazie goed uitdrukken. De
philadelphia
kaas, bouillon, eieren en fijn gehakte knoflook mengen en met zout,
peper en nootmuskaat op smaak brengen. Pasta, spinazie en kaascrème
vermengen
en in een ovenvaste vorm doen. Met gorgonzola brokjes bestrooien.
De pasta
in de voorverwarmde oven bij 180 graden (heetlucht 150 graden) ongeveer
25 minuten bakken.
Eet smakelijk!
Gezien in: Brigitte
|
|