penne met courgette en ricotta
   pasta met rukola
   omelet met tomaat
   tomaten-risotto
   pasta met broccoli
   farfalle met geitenkaas
   risotto met parmezaan en tijm
   gevulde paprika
   koolrabi met risottovulling
   pasta met spinazie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Benodigdheden voor 4 personen
250 g brede pasta,
zout, 1 el olijfolie,
450 g bladspinazie (diepvries),
400 g philadelphia kaas,
1/8 l groentebouillon,
2 eieren, 2 knoflooktenen,
vers gemalen peper en nootmuskaat,
80 g gorgonzola.


 

Bereidingswijze
De pasta volgens gebruiksaanwijzing in zoutwater koken, afgieten en 1 el
olijfolie erover doen. De ontdooide spinazie goed uitdrukken. De philadelphia
kaas, bouillon, eieren en fijn gehakte knoflook mengen en met zout, peper en nootmuskaat op smaak brengen. Pasta, spinazie en kaascrème vermengen
en in een ovenvaste vorm doen. Met gorgonzola brokjes bestrooien. De pasta
in de voorverwarmde oven bij 180 graden (heetlucht 150 graden) ongeveer
25 minuten bakken.

Eet smakelijk!



Gezien in: Brigitte

©2007 Maison Culinaire