penne met courgette en ricotta
   pasta met rukola
   omelet met tomaat
   tomaten-risotto
   pasta met broccoli
   farfalle met geitenkaas
   risotto met parmezaan en tijm
   gevulde paprika
   koolrabi met risottovulling
   pasta met spinazie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Benodigdheden voor 4 personen
400 g penne,
1 kg kleine courgette,
4 knoflooktenen,
1 bos basilicum,
2-3 el olijfolie,
zout,
vers gemalen peper,
40 g gewreven parmezaanse kaas.

 

Bereidingswijze
Penne in veel kokend zoutwater volgens gebruiksaanwijzing garen.
Courgette in kokend zoutwater 2 minuten blancheren, met koud water
afschrikken en in 1 cm dikke plakjes snijden. Knoflook fijn hakken.
Basilicumbladeren in strepen snijden. Olie in een pan verhitten.
Courgetteplakjes 1 minuut erin bakken, knoflook erbij geven. Penne
met courgette, basilicum en ricotta mengen. met zout en peper op
smaak brengen. Met parmezaanse kaas serveren.

Eet smakelijk!

Per portie: 658 kcal, 26 g vet

©2007 Maison Culinaire