Benodigdheden voor 1 personen
200 g pasta,
zout en peper,
100 g wortels,
500 g broccoli,
300 g groentebouillon,
150 g lente-uien, 100 g shii-take,
1 el bloem, 80 g Appenzeller (of gratinkaas),
20 g tuinkers.
Bereidingswijze
De pasta volgens de gebruiksaanwijzing in zoutwater garen. De wortels
kleinsnijden en de broccoli in kleine roosjes snijden. De groentes
ongeveer
3 minuten in de bouillon stoven. De lente-uien en de shii-take kleinsnijden.
De groente afgieten, daarbij de bouillon bewaren en vervolgens met
bloem
binden. De Appenzeller wrijven en in de saus laten smelten. De tuinkers
in
de saus roeren en deze met zout en peper op smaak brengen. De groente
en de pasta in een ovenvorm geven, de kaassaus eroverheen gieten
en het
geheel bij 175 graden (heetlucht) ongeveer 20 minuten bakken.