penne met courgette en ricotta
   pasta met rukola
   omelet met tomaat
   tomaten-risotto
   pasta met broccoli
   farfalle met geitenkaas
   risotto met parmezaan en tijm
   gevulde paprika
   koolrabi met risottovulling
   pasta met spinazie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Benodigdheden voor 1 personen
200 g pasta,
zout en peper,
100 g wortels,
500 g broccoli,
300 g groentebouillon,
150 g lente-uien, 100 g shii-take,
1 el bloem, 80 g Appenzeller (of gratinkaas),
20 g tuinkers.

 

Bereidingswijze
De pasta volgens de gebruiksaanwijzing in zoutwater garen. De wortels
kleinsnijden en de broccoli in kleine roosjes snijden. De groentes ongeveer
3 minuten in de bouillon stoven. De lente-uien en de shii-take kleinsnijden.
De groente afgieten, daarbij de bouillon bewaren en vervolgens met bloem
binden. De Appenzeller wrijven en in de saus laten smelten. De tuinkers in
de saus roeren en deze met zout en peper op smaak brengen. De groente
en de pasta in een ovenvorm geven, de kaassaus eroverheen gieten en het
geheel bij 175 graden (heetlucht) ongeveer 20 minuten bakken.

Eet smakelijk!

Per portie: 1200 kcal, 33 g vet

©2007 Maison Culinaire