appeltaart
   kaiserschmarren
   mascarponecreme
   prosecco-zabaione
   ricotta-peter creme met bramen
   mousse au chocolat
   petit-fours
   browniesterren
   lebkuchen
   spekulaasmuffins
   boterkoekjes
   vanillekipferl
   kaneelkoekjes
   vruchtenbrood
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Benodigdheden
2 eidooier,
70 g suiker,
90 ml Prosecco,
20 g crème double,
300 g verschillende druiven.

 

Bereidingswijze
De eidooier en de suiker tot een crème roeren. Prosecco toevoegen
en in heet waterbad kloppen tot er een dikke schuimmassa ontstaat.
Prosecco-schuim uit het waterbad nemen en doorgaan met kloppen
tot de crème koud is. Voorzichtig met crème double vermengen.
Druiven wassen, drogen en halveren. Eventueel de pitten met een
theelepel verwijderen. Druiven in een dessertschaal geven.
De Prosecco-zabaione over de druiven geven en meteen serveren.

Eet smakelijk!

Per portie: 210 kcal, 7 g vet

©2007 Maison Culinaire