|
Bereidingswijze
De ontbijtkoek
in 1,5 cm dikke plakken snijden en elke plak in vier gelijk grote
stukken snijden. Marsepein tussen folie tot een grote plaat uitrollen.
Marsepein
in ongeveer 15 stukken snijden die even groot zijn als de ontbijtkoekstukken
(precies de helft van de ontbijtkoek moet later met marsepein worden
belegd).
De ontbijtkoekstukken met frambozenjam bestrijken. De helft van
de ontbijtkoek
met marsepein beleggen en de overige ontbijtkoekstukken erop leggen
(de kant
met de jam op het marsepein leggen). De chocoladecouverture volgens
gebruiksaanwijzing smelten. De Petit-Fours met behulp van een vork
(het best
met een praliné-vork) in de chocola duiken, kort laten afdruppelen
en op een
rooster zetten. De Petit-Fours bijvoorbeeld met rozenbladeren versieren
voordat
de chocola vast is geworden.
Eet smakelijk!
Per portie: 115
kcal, 3 g vet
Gezien op Brigitte.de
|
|