konijn in mosterdsaus
   kalfsroulade met madeirasaus
   kalfsgoulash met spaghettini
   bourgondische stoofschotel
   canard a l'orange
   russische gehaktpan
   coq au vin
   konijnenbout met roquefortsaus
   savooienkool risotto
 
 
 
 

Benodigdheden
2 grote uien,
1 el olie, 1 el boter,
500 g rundergehakt, 1 prei,
5 el tomaatpuree,
¼ l rundvleesbouillon,
1 tl mosterd,
1tl paprikapoeder,
1 tl zout, ¼ zure room.

 

Bereidingswijze
De in blokjes gesneden uien kort in olie en boter fruiten. Het gehakt bij de uitjes
doen en op groot vuur bakken tot het vlees licht bruin is. Het vuur lager zetten
en de in ringetjes gesneden prei, tomaatpuree, bouillon, mosterd en kruiden naar smaak toevoegen. Ongeveer 15 minuten stoven en daarbij geregeld omroeren.
De zure room vlak voor het serveren erover gieten.
Heet serveren met pasta of rijst.


Eet smakelijk!

©2007 Maison Culinaire