groente-wantans
   won-tons
   zalm-komkommer hapjes
   tonijn-uien
   goa-garnalenspies
   courgette-ham rolletje
   zalmhapjes
   miniquiche met kaas & bieslook
   geitenkaas croutons
   asperge in bladerdeeg
   uienbrood
   aardappeltaart
   mini-pizza met kruidentomaten
 
 
 
 

Benodigdheden voor 8 personen
2 knoflooktenen, 1 stuk gember (ca. 3 cm),
je 1 tl chili, koriander,
zoet en pikant paprikapoeder,
1 tl zeezout, 1 el kurkuma,
2 el garam masala (kruidenmix van de toko),
2 el citroensap, 60 g ghee (van de toko),
32 reuzengarnalen (ca. 400 g),
2 limetten (of citroenen).

 

Bereidingswijze
16 houten stokjes ongeveer 15 minuten in water zacht laten worden. Knoflook
en gember schillen, hakken en met de kruiden vermengen. Citroensap en ghee toevoegen en alles tot een pasta vermengen. De garnalen wassen, drogen, en paarsgewijs op de stokjes spiesen. Rondom met de kruidenpasta inwrijven.
De garnalen rondom 5 minuten grillen. De garnalenspiesjes met de limetten
decoreren en serveren.

Eet smakelijk!

©2007 Maison Culinaire