groente-wantans
   won-tons
   zalm-komkommer hapjes
   tonijn-uien
   goa-garnalenspies
   courgette-ham rolletje
   zalmhapjes
   miniquiche met kaas & bieslook
   geitenkaas croutons
   asperge in bladerdeeg
   uienbrood
   aardappeltaart
   mini-pizza met kruidentomaten
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Benodigdheden voor 8 personen
250 g magere spek,
750 g uien,
30 g boter,
2 eieren,
150 g gewreven Gouda kaas,
zout,
vers gemalen peper,
16 dunne plakjes volkorenbrood.

 

Bereidingswijze
Spek in kleine reepjes snijden en bij lage hitte langzaam braden.
Uit de pan nemen. Uien in dunne plakjes snijden. Boter bij het spekvet
geven en de uien erin glazig bakken. Laten afkoelen. Uien, spek, eieren
en Gouda kaas vermengen. Met weinig zout en peper op smaak brengen.
Op de broodplakjes geven. Brood in het voorverwarmde fornuis bij
200 graden (heetlucht 170 graden) ongeveer 10 minuten bakken.

Eet smakelijk!

Per persoon: 465 kcal (2 plakjes uienbrood)

©2007 Maison Culinaire